Personal
10000

Matilda

sl_1610_pers-8495

Jag är lärling på salongen och min målinriktning är att ta mitt gesällbrev! Jag är glad och positiv och jag älskar allt vad hår innebär! Jag hoppas vi ses i min stol.

Emilia

2

Jag har varit på salongen sedan 2014 då jag började min praktik. 2016 tog jag min student och arbetar nu som lärling med målet att ta mitt gesäll. Jag brinner för mitt yrke och jag vill alltid lära mig nya saker. Älskar att ta mig ann utmaningar.

Malin Zaar

Malin Zaar

Färdigutbildad sedan 2013 då jag tog mitt gesällbrev. Jag älskar både hår och människor. Att få skapa en klädsam frisyr till just dig, så du kan känna dig fin. Jag jobbar även med håltagning från Blomdal. Varmt välkommen till mig!

Maria

Maria

Maria har jobbat som färdig frisör sedan 1996. Är butiksansvarig, men på torsdagar finner ni henne klippandes i salongen! Tycker det är extra roligt med herrklippningar.

Fredrika

Fredrika

Jag har varit på S&L sedan 2012 då jag hade min första praktik. Håller just nu på med min färdigutbilding med målet att ta mitt gesällbrev hösten 2016. En frisyr är inte bara en frisyr utan det hänger också ihop med vem man är och vad man vill utstråla. Jag brukar tänka i tre steg när jag skapar en look, stil - identitet - form. Efter Dina önskemål såklart! Något som jag tycker är extra roligt är herrklippningar men alla är varmt välkomna att slå sig ner i min stol. Våga att utmana mig, hoppas att just Vi ses!

Malin

Malin

Jag gjorde min utbildning i Karlskrona och har nu gjort mitt gesällbrev. Jag jobbar även med Blomdahlsöronhålstagning och Hairtalks extensions.

Fanny

Fanny

Jag jobbar som lärling på salongen sedan min examen sommaren 2015, med målinriktning att ta mitt gesäll. Jag vill ge dig den mest klädsamma frisyren och ser vad som klär dig, ditt yttre och din personlighet.

Emma

Emma Sturesson

Jag har arbetat här på salongen sedan 1996. Älskar mitt arbete, med allt vad det innebär! Välkommen! Jag arbetar tisdag 8.30-14.00, onsdag 8.30-14.00, fredag 9.00-18.00 och lördag 9.00-14.00 (jämna veckor).

Emma S

Emma Skoog

Jag har varit här sedan 2008 då jag började min praktik. Tog mitt gesällbrev 2012. Jag älskar allt inom hår: Klipp, färg, vad det än innebär. Har gått extra utbildningar på herrfrisyrer från American Crew som jobbar mycket med herrmode och nya tekniker. Jag är utbildad barberare. Våga utmana mig! Hoppas vi ses i min stol!

Lily

Lily

Mitt motto - stil & identitet. Strävan efter att vara personlig och ha sin egen stil är viktigare idag än någonsin tidigare...

Sara

Sara C

Driver salongen ihop med Angelica. Passion för yrket och älskar utmaningar. Jag är utbildad barberare. Jag gör dig gärna fin till fest eller bröllop.

Anna

Anna

Anna jobbar vissa lördagar.

Sara F

Sara F

Har arbetat på salongen i 8 år. Innehar gesällbrev. Åker gärna på utbildning och inspireras av allt som är på gång i hårbranschen. Ibland krävs endast små detaljer och ibland större händelser med färg och form för att du ska bli nöjd. Klassiskt eller mer vågat, avgör Du. Tillsammans skapar vi det du är ute efter.

Lasse

Lasse

Jag har varit frisör i massor av år och vet att fullärd blir man aldrig. Älskar människors olikheter därför har mitt måtto blivit "rätt frisyr på rätt person". När jag är ledig umgås jag med min underbara familj. Medl.HOG

Kicki

Kicki

Jag har varit på salongen i 20 år. Mitt mål är att ge Dig en skön avkoppling och rätt stil på håret både till fest och vardag. Jag jobbar även med peruker och jag är utbildad barberare. Du är alltid varmt välkommen!

Angelica

Angelica

Driver salong med Sara