Personal
10000

Emilia

emilia

Jag har varit på salongen sedan 2014. Jag brinner för mitt yrke och jag vill alltid lära mig nya saker. Älskar att ta mig ann utmaningar.

Malin Zaar

malinz

Mammaledig för tillfället.

Maria

maria

Maria har jobbat som färdig frisör sedan 1996. Är butiksansvarig, men på torsdagar finner ni henne klippandes i salongen! Tycker det är extra roligt med herrklippningar.

Mia

mia

Malin

malinm

Jag gjorde min utbildning i Karlskrona och har nu gjort mitt gesällbrev. Jag jobbar även med Blomdahlsöronhålstagning och Hairtalks extensions.

Fanny

fanny

Mammaledig för tillfället.

Emma

emma

Jag har arbetat här på salongen sedan 1996. Älskar mitt arbete, med allt vad det innebär! Välkommen! Jag arbetar tisdag 8.30-14.00, onsdag 8.30-14.00, fredag 9.00-18.00 och lördag 9.00-14.00 (jämna veckor).

Lily

lily

Mitt motto - stil & identitet. Strävan efter att vara personlig och ha sin egen stil är viktigare idag än någonsin tidigare...

Sara

sara

Driver salongen ihop med Angelica. Passion för yrket och älskar utmaningar. Jag är utbildad barberare. Jag gör dig gärna fin till fest eller bröllop.

Alexandra

alexandra

Mammaledig för tillfället men är inne och jobbar lite varannan vecka.

Kicki

kicki

Jag har varit på salongen i 20 år. Mitt mål är att ge Dig en skön avkoppling och rätt stil på håret både till fest och vardag. Jag jobbar även med peruker och jag är utbildad barberare. Du är alltid varmt välkommen!

Angelica

angelica

Driver salong med Sara