Personal
10000

Matilda

matilda

Jag är lärling på salongen och min målinriktning är att ta mitt gesällbrev! Jag är glad och positiv och jag älskar allt vad hår innebär! Jag hoppas vi ses i min stol.

Emilia

emilia

Jag har varit på salongen sedan 2014. Jag brinner för mitt yrke och jag vill alltid lära mig nya saker. Älskar att ta mig ann utmaningar.

Malin Zaar

malinz

Färdigutbildad sedan 2013 då jag tog mitt gesällbrev. Jag älskar både hår och människor. Att få skapa en klädsam frisyr till just dig, så du kan känna dig fin. Jag jobbar även med håltagning från Blomdal. Varmt välkommen till mig!

Maria

maria

Maria har jobbat som färdig frisör sedan 1996. Är butiksansvarig, men på torsdagar finner ni henne klippandes i salongen! Tycker det är extra roligt med herrklippningar.

Mia

mia

Emelie

emelie

Malin

malinm

Jag gjorde min utbildning i Karlskrona och har nu gjort mitt gesällbrev. Jag jobbar även med Blomdahlsöronhålstagning och Hairtalks extensions.

Fanny

fanny

Mammaledig för tillfället.

Angelica

angelica

Driver salong med Sara

Emma

emma

Jag har arbetat här på salongen sedan 1996. Älskar mitt arbete, med allt vad det innebär! Välkommen! Jag arbetar tisdag 8.30-14.00, onsdag 8.30-14.00, fredag 9.00-18.00 och lördag 9.00-14.00 (jämna veckor).

Lily

lily

Mitt motto - stil & identitet. Strävan efter att vara personlig och ha sin egen stil är viktigare idag än någonsin tidigare...

Sara

sara

Driver salongen ihop med Angelica. Passion för yrket och älskar utmaningar. Jag är utbildad barberare. Jag gör dig gärna fin till fest eller bröllop.

Alexandra

alexandra

Mammaledig för tillfället.

Sara F

saraf

Har arbetat på salongen i 8 år. Innehar gesällbrev. Åker gärna på utbildning och inspireras av allt som är på gång i hårbranschen. Ibland krävs endast små detaljer och ibland större händelser med färg och form för att du ska bli nöjd. Klassiskt eller mer vågat, avgör Du. Tillsammans skapar vi det du är ute efter.

Lasse

Lasse

Jag har varit frisör i massor av år och vet att fullärd blir man aldrig. Älskar människors olikheter därför har mitt måtto blivit "rätt frisyr på rätt person". När jag är ledig umgås jag med min underbara familj. Medl.HOG

Kicki

kicki

Jag har varit på salongen i 20 år. Mitt mål är att ge Dig en skön avkoppling och rätt stil på håret både till fest och vardag. Jag jobbar även med peruker och jag är utbildad barberare. Du är alltid varmt välkommen!