VI ÄR SKÄGG & LOCKAR

Våra stylister är kunniga, serviceorienterade och ödmjuka proffs som gör sitt yttersta för att uppnå våra kunders förväntningar i alla möten

OM OSS

Som en av regionens mest framstående frisörsalonger erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar och tjänster med hög servicenivå. I vår nyrenoverade salong mitt i centrala Kristianstad utlovar vi en behaglig upplevelse och ett proffsigt resultat. Dessutom har vi en välsorterad butik med hårvårdsprodukter och tillbehör för alla hårtyper, från en mängd välkända varumärken. I butiken finns alltid utbildad personal som kan ge dig professionella råd och tips för just dig och ditt hår.

Skägg & Lockar startade redan 1973 och frisörsalongen kom snabbt att bli ett välkänt varumärke tack vare exceptionell service och ambitiösa och trendmedvetna stylister. Idag drivs Skägg & Lockar av Sara Christensson som övertog företaget 2006. Fortfarande jobbar vi efter samma värdegrund men vågar samtidigt låta oss utvecklas och se nya möjligheter för att alltid vara i framkant. Idag servar vi till exempel inte bara privatkunder utan även företagskunder, bland annat Region Skåne till vilka vi levererar peruker.

Vi är medlemmar i Frisörföretagarna, tillsammans arbetar vi för en seriös, trygg och lönsam bransch.

VÅR FILOSOFI

Våra stylister är kunniga, serviceorienterade och ödmjuka proffs som gör sitt yttersta för att uppnå våra kunders förväntningar i alla möten. Vi vet att ett besök hos frisören inte bara handlar om att få ett kortare hår utan om en njutningsfull upplevelse och ett slutresultat anpassat för dig, oavsett om du är kvinna eller man. I en initial konsultation lyssnar vår stylist in dina önskemål och förväntningar och diskuterar sedan tillsammans med dig fram den bästa lösningen.

Hos Skägg & Lockar kan du vara säker på att samtliga behandlingar utförs av stylister som har rätt utbildningar och som är inspirerade och trendmedvetna tack vare kontinuerliga vidareutbildningar och flertalet återkommande inspirationsresor till event i bland annat Stockholm, London och Köpenhamn.

VARUMÄRKEN

Endast det bästa är bra nog för våra kunder. Därför jobbar vi naturligtvis bara med de bästa produkterna från välkända varumärken. Dessa produkterna hittar du även i vår butik. Nedan är några exempel på varumärken du hittar hos oss.