BRA ATT VETA

Inför ditt besök hos oss finns det saker att tänka på

INFO

Bra att veta inför ditt besök

Bokning via telefon
Vi tar emot bokningar via telefon under våra ordinarie öppettider. Om du är ny kund är det bra om du har din e-postadress och telefonnummer tillhands, så att vi kan skapa en bokningsprofil för dig.

Bokning via internet
Att boka genom vår internetbokning är snabbt och smidigt och du kan boka din tid när som helst på dygnet. Se gärna över att e-postadress och telefonnummer i din bokningsprofil är korrekta så att vi enkelt kan nå dig med bekräftelse och påminnelse om din tid hos oss.

Färgning
När du är på salong för att färga håret så finns det en liten risk att det hamnar färg någonstans där det inte ska. Även om det med största sannolikhet inte kommer hända kan det ändå vara klokt att inför ett besök inte välja de kläder du är allra mest rädd om. Självklart gör vi alltid vårt bästa för att skydda dina kläder när du är hos oss.

Uppsättning
Om du har bokat tid för uppsättning hos oss så rekommenderar vi att du bär kläder som du kan ta av utan att behöva dra dem över huvudet. På så sätt riskerar du inte att uppsättningen förstörs vid ett eventuellt ombyte. För att håret ska vara som bäst inför en uppsättning bör ditt hår vara tvättat och torrt vid ditt besök.

Förhinder
Har du bokat en tid hos oss och får förhinder vill vi att du avbokar senast 2 timmar innan din avtalade tid. Ej avbokad tid debiteras med 50 %. Du avbokar genom att ringa till 044-100 000.

Är du redo att boka en tid?

Absolut, boka!